Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πελατών !
 
Πώς λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής πόντων;
Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο www.swell.gr κερδίζετε πόντους/points. Οι πόντοι ανταμοιβής συγκεντρώνονται στο λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να δείτε κάθε στιγμή πότε και πόσους ακριβώς πόντους έχετε κερδίσει.
 
 
Πώς και πόσους πόντους συγκεντρώνω;
 
Σε όλα τα προϊόντα αναγράφονται κάτω από τη τιμή, οι πόντοι/points που τους αναλογούν. Για κάθε 10€ αγοράς κερδίζετε 1 πόντο/point = 0.20€ για έκπτωση.
Στο λογαριασμό σας αποθηκεύονται και εμφανίζονται συγκεντρωμένοι όλοι οι πόντοι/points που έχετε, προκειμένου να ενημερώνεστε και να τους εξαργυρώνετε όποτε επιθυμείτε, εντος 365 ημερων.
   
Είναι απαραίτητο να έχω λογαριασμό;
 
Ναι, για να μπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο www.swell.gr/webshop και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορές.
 
Τι πρέπει να γνωρίζετε:
 

  • Οι πόντοι ανταμοιβής που συγκεντρώνονται έχουν ημερομηνία λήξης 365 ημερών για την εξαργύρωση τους. Μπορείτε όποτε εσείς το επιθυμείτε να τους εξαργυρώσετε. Ταυτόχρονα μπορείτε να συγκεντρώσετε αθροιστικά τους πόντους όσων παραγγελιών θέλετε εξαργυρώνοντας τους πάντα την χρονική στιγμή που θα διαλέξετε.
  • Το συντριπτικό ποσοστό των προϊόντων που βλέπεται στο www.swell.gr/webshop σας προσφέρει πόντους ανταμοιβής κατά την αγορά του. Εξαίρεση σε κάποιες περιπτώσεις αποτελούν προϊόντα προσφοράς στα οποία δεν αντιστοιχούν κάποιοι πόντοι ανταμοιβής αλλά ούτε μπορούν να αγοραστούν με επιπλέον έκπτωση μέσω των πόντων ανταμοιβής.
  • Το πρόγραμμα πόντων ανταμοιβής του www.swell.gr/webshop αφορά μόνο αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ΔΕΝ ισχύει για αγορές στα φυσικό κατάστημα.Follow us on Facebook