Όλα τα δημοφιλή προϊόντα
  • Banner

Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Qjutsu

Η Soft99 έχει δημιουργήσει την εμπειρία της στην κατηγορία επαγγελματικών προστατευτικών επιστρώσεων για σχεδόν 15 χρόνια.

Το QJUTSU συνδυάζει την αριστεία της Iαπωνικής τεχνολογίας και τα χρόνια εμπειρίας.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη επαγγελματική σειρά επίστρωσης Quartz, για την προστασία όλων των εξαρτημάτων του αυτοκινήτου. Η πλήρης γκάμα προϊόντων, σάς επιτρέπει να φροντίσετε κάθε λεπτομέρεια του αυτοκινήτου, χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία.


Η Soft99 έχει δημιουργήσει την εμπειρία της στην κατηγορία επαγγελματικών προστατευτικών επιστρώσεων για σχεδόν 15 χρόνια.

Το 2005 ιδρύθηκε η G’zox – μια κορυφαία μάρκα με στόχο να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών που αναζητούν ασυμβίβαστη προστασία. Με τα χρόνια, η τεχνολογία πίσω από το G’zox εξελίσσεται συνεχώς για να παρέχει εντέλει μια γκάμα προϊόντων Soft99 που απευθύνεται σε μια ευρεία ομάδα πελατών. Το 2013 ήταν ένα ακόμη βήμα στο δρόμο για την ενίσχυση της θέσης της Soft99 στην αγορά επιστρώσεων. Εκείνη την εποχή, η σειρά προϊόντων “Smooth Egg” αναπτύχθηκε για τη συντήρηση οχημάτων προστατευμένων με επαγγελματικές προστατευτικές επιστρώσεις.

Η επίστρωση Quartz αποτελείται από δύο ενώσεις:

  •     Quartz. Το βασικό στρώμα, υπεύθυνο για την προστασία ιδιότητες της επικάλυψης και της αντοχής της.
  •     Ρητίνες και πολυμερή. Μπορούν να περιγραφούν ως το “Top Coat” της προστατευτικής επίστρωσης. Υπεύθυνες για υδροφοβικές ιδιότητες και ολισθηρότητα, που είναι και τα χαρακτηριστικά προστασίας ορατά στο μάτι.Ενεργά φίλτρα

Ακολουθήστε μας στο Facebook